Pozimi Pet Oblačila za Pse Psa Zimski Plašč Windproof Reflektivni Sneg Oblačila za Pse, Jakna Oblačila trajne Pet Kostum Pse Oblačila

  • Doma
  • Izdelki Za Hišne Živali
  • Pozimi Pet Oblačila za Pse Psa Zimski Plašč Windproof Reflektivni Sneg Oblačila za Pse, Jakna Oblačila trajne Pet Kostum Pse Oblačila

€16.33 €32.66

Pozimi Pet Oblačila za Pse Psa Zimski Plašč Windproof Reflektivni Sneg Oblačila za Pse, Jakna Oblačila trajne Pet Kostum Pse Oblačila

0
(0 Mnenja Strank)
  • Vzorec - Trdna
  • Uporaba - Zimske Pasje Obleke za Velike Pse in živali
  • Vrsta - Psi
  • Sezona - Jesen/Zima
  • Material - Poliester, nepremočljiva tkanine + žamet
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Velikost - Neobvezno

Pozimi Pet Oblačila Za Pse Psa Zimski Plašč Windproof Reflektivni Sneg Oblačila Za Pse, Jakna Oblačila Trajne Pet Kostum Pse Oblačila Na Debelo\Dropshipping

Bika et Točke: 1.Odsevni Design: Ta pes plašč značilnosti reflektivni proge na suknjič, zaradi česar potujete ponoči varnejši za vas in vaše pet.By zmanjšanje tveganja nesreč, boste lahko uživali večjo brezskrbnost in zabavo s svoje kosmate prijatelje.

2.Vratu Zaščite: Ohraniti svoje kosmate prijatelj, topel in udobno z naš pes plašč je debel ovratnik design, ki zagotavlja popolno zaščito pred mrzlimi vetrovi in vodenje vratu toplo.

3.Ni Enostavno, da bi Prekinil: Naš pes plašč narejen iz vodoodpornega materiala, z vetrom, snegom in rainproof funkcije, ima žametno mehko oblog da vaš pes toplo.Uživajte vaše zimske sprehode z večkratno uporabo in enostaven za pranje plašč.

4.Enostaven za Uporabo: Enostavno dal na ali izven naš pes plašč.Na pašček, elastična vrvica na zadnje noge zagotavlja tesen fit, da ne zdrsne off med ostanki ali sprehode, ki zagotavljajo maksimalno udobje za svoje kosmate prijatelje.

5.Priročno Sprehod Spremljevalec: Za udobno sprehod s svojega ljubljenčka, naš pes plašč je vleko zadrga jakno in vleko luknje.Topel in udoben material, ki ohranja vaš pes pražena popečena rezina kruha.

Opis : Featuring mehko žametno podlogo in enostaven za uporabo modela, ta plašč je kot nalašč za začetek vaš pes za sprehode dan ali noč.Plus, odsevni trakovi, da potujete ponoči varnejši za vas in vašega ljubljenčka.

Specifikacija:

Ime: Pes Plašč

Velikost: M, L, XL, 2XL

Material: nepremočljiva tkanine + žamet

Uporablja predmete: Primerna za srednje in velike pse

Pa cking Seznam:

1* Pes Plašč

sku - w159542

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: