Hišne Dejavnosti Mat Interaktivna Igrača Za Psa Za Pašnih Trajne Priročen Ročaj Vohanje Mat Prenosni Nosework Hranjenje Mat Z 2 Spregovorili Korenček

  • Doma
  • Izdelki Za Hišne Živali
  • Hišne Dejavnosti Mat Interaktivna Igrača Za Psa Za Pašnih Trajne Priročen Ročaj Vohanje Mat Prenosni Nosework Hranjenje Mat Z 2 Spregovorili Korenček

€20.57 €41.14

Hišne Dejavnosti Mat Interaktivna Igrača Za Psa Za Pašnih Trajne Priročen Ročaj Vohanje Mat Prenosni Nosework Hranjenje Mat Z 2 Spregovorili Korenček

0
(0 Mnenja Strank)
  • Postavka Vrsta - Sklede
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Psi

Uvedbo naše naravne paše usposabljanje Psa Nahod Pad!Mehko in udobno na približno 70x50cm.Vključuje 2 spregovorili korenje za dodano zabavo.Super za vse pasme psov, da se poveča njihov nahod sposobnosti na igriv način.

Ime izdelka: pet nahod pad

Velikost izdelka: 70x50cm

Seznam:

1x Pes Vohanje Mat

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Spodbujanje Igrača: Izboljšanje vašega psa kognitivne sposobnosti s to dejavnostjo, mat.Žepi in zavihki, da za veliko spodbujanje igrača, ki je kot nalašč za lajšanje dolgčas, in vodenje vašega psa zaseden.

2.Zanesljiv Material: Razvajajte svoje hišne krivda brezplačno z našo plišastih pes dejavnost mat.Je neškodljiv, okolju prijazen material je nežen na tace in ne bo enostavno obrabe ali trganje.Dal svoje kosmate prijatelj mehko, varno zatočišče, ki je enostavno za čiščenje in nego za.

3.Prenosni Za Potovanja: pes dejavnost mat je velika na 70x50cm, kadar je raztegnjeno, kot nalašč za igre in vadbe.In ko je zložen, postane izjemno prenosni in potovanja prijazno, kar je priročno, da z vami na prostem.

4.Izboljšanje Svojega Ljubljenčka Vonj Zaznavanja: Dvigniti vaš pes je kognitivne sposobnosti s Psom Dejavnosti Mat, featuring veliko skrivališč in žepi, ki izostriti svoje čut za vonj.

5.Širok obseg uporabe: Navedite vaš pes z zabavno duševno vadbo z našo dejavnost mat.Super za vse pasme psov, to je kot nalašč, da jih iz dolgčas in zmanjšanje destruktivno vedenje.

sku - w166685

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: