RV Izravnavanje Rampe 2pcs 3-Korak Prikolico Leveler Avtodom Izravnavanje Bloki Za RV Kolesa Večnamensko Potovanje Priklopnika Izravnavanje

  • Doma
  • Druga Vozila, Deli In Pribor
  • RV Izravnavanje Rampe 2pcs 3-Korak Prikolico Leveler Avtodom Izravnavanje Bloki Za RV Kolesa Večnamensko Potovanje Priklopnika Izravnavanje

€20.66 €29.53

RV Izravnavanje Rampe 2pcs 3-Korak Prikolico Leveler Avtodom Izravnavanje Bloki Za RV Kolesa Večnamensko Potovanje Priklopnika Izravnavanje

0
(0 Mnenja Strank)
  • Postavka Višina - 4.7inch
  • Ime Modela - Auto Kolo Bloki
  • Postavka Dolžina - 24inch
  • Posebne Funkcije - Kolo Chocks za Avtomobile
  • Vrsta Materiala - PP
  • Element Širina - 8.2inch
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Naše Leveler Kolo Chocks so v treh korakih izravnavo sistema, ki omogoča enostavno ravni vaše prikolice z maso do 4 tone.Non-slip površin zagotavlja, da je vaše vozilo bo ostala stabilna in varna.Prenosen in enostaven za uporabo, ti karavana izravnavanje bloki so mora imeti za vsako potovanje!

Specifikacije:

Ime: Auto Kolo Bloki

Material: PP

Velikost izdelka: o 24*8.2*4.7 cm

Seznam Vsebine:

2* Auto Kolo Bloki

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajna Podpora: poslovite od negotov RVs z našo trajno RV izravnavanje ploščadi.Iz trmast polietilen, se lahko ročaj do 4 tone teže in pritiska z lahkoto.Ne pustite, da reliefom pokvaril vaš prostem avanturo: zaupanje naših ploščadi za zagotavljanje zanesljive stabilnost in podporo.

2.Neprimerljivo Dependability: Naše RV Izravnavanje Rampe funkcija odličen anti-slip design z vrhunsko vleko in varnostni utori, ki zagotavlja dodano oprijem in stabilnost med izravnavo.Hranite vaše prikolice ali RV in varno na vseh terenih.

3.Revolucionarna Rešitev: Doseči natančno in enostavno izravnavo z našo RV Izravnavanje Rampe " inovativna treh korakih načrtovanja, nastavljiva višina avto rampe 40 mm, 70 mm in 100 mm, in enostaven drive-up funkcija.Imajo stabilno taborjenje izkušnje z idealno udobje.Poslovite od neravnem terenu frustracije.

4.Široka Uporaba: Naslov vse vaše izravnavanje potrebe z naše RV Izravnavanje Rampe.Multi-funkcijski bloki, ki poskrbi za neenakomeren terenih, ki zagotavlja optimalno udobje & varno parkirišče za obe prikolic in RVs.Ti bloki se lahko uporablja kot kolo chocks, jack blazine, in pnevmatike varčevalcev, dodajanje vsestranskost za vaše potovanje.

5.Prenosni Popolnosti: Vzemite vaše kampiranje avanture na naslednjo stopnjo z našo RV Izravnavanje Rampe.Prenosen in enostaven za uporabo, te rampe brez truda ravni karavana ali RV.Hranite jih z lahkoto in ohranite delovanje vašega vozila ravni, kjer je potovanje vas popelje.

sku - w3097

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: