1550NM 32-Port 22DB + WDM Optični Ojačevalniki EDFA svjetlovodni Ojačevalnik z FTTH Opremo

€3 529.01 €3 601.03

1550NM 32-Port 22DB + WDM Optični Ojačevalniki EDFA svjetlovodni Ojačevalnik z FTTH Opremo

0
(0 Mnenja Strank)
  • Optični emisij izgubo - ≥45dB
  • Številka Modela - 78158
  • Vrsta - EDFA
  • Blagovna Znamka - LanYuXuan, TZT
  • Vmesnik za upravljanje omrežja - RJ45
  • Izhodna Optična Moč - 400~5000mW
  • Kraj Izvora - Guandong, Kitajska
  • Polarizacija občutljivost - 0.2 dB
  • Hrup slika - 0.5 dB
  • Napajanje - 86~265Vac
  • Svetlobo valovne dolžine - 1540~1565nm
  • Dimenzije - 430 x 435 x 44 mm
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • DIY Dobave - ELEKTRIČNI
  • Ime - Optični Ojačevalniki
  • Poraba Energije - ≤100W

Pozdravljeni, moj dragi prijatelj.Najlepša hvala za obisk moje trgovini.Jaz sem Delery iz Kitajske.Lahko najdete izdelke, ki jih potrebujete v moji trgovini.Če ne boste našli, ali imate kakršna koli vprašanja o izdelku, ki jih potrebujete, se lahko obrnete na mene WhatsApp+8618173173872, dobrodošli na vaš nakup!

Cene nekaterih izdelkov v naši trgovini narobe, prosimo, vprašajte G. Lep in Ms Lepo, da preverite pri naši trgovini pred nakupom, in žal nam je za vse težave, ki jih povzroča to.

1550NM 32-Port 22DB + WDM Optični Ojačevalniki EDFA svjetlovodni Ojačevalnik z FTTH Opremo

Opis Izdelka

Opis:

Ta izdelek je visoka stabilnost izhodne EDFA.Jedro napravo, ki sprejme visoko zanesljivost Črpalka laser, in sprejme edinstveno APC (samodejni nadzor moči) in ATC (samodejno regulacijo temperature) vezja, ki bo izhodna moč stabilen in zanesljiv; edinstveno optične poti, zagotavlja odlično optično pot kazalnikov, visoko stabilnost in visoko natančnost MPU (mikroprocesor) sistem je enostavno prilagoditi, zaslon; zanesljivo in inteligentne za uporabo.

EDFA se ponaša z nizkim šumom, visok dobiček, velike pasovne širine, visoko črpanje učinkovitosti in stabilno delovanje, pogosto uporablja v CATV sistemov.Zaradi velikega povečanja CATV omrežja, uporabnike, pretirana uporaba EDFA bo povečalo izgube moči moč in prevelikega vrsto povezave, ki bo povzročilo sistem C/N razkroja.V zadnjih letih, nov tip double-platirane optičnih vlaken je bil razvit mednarodni ravni.Uporaba plohi črpanje tehnologije premaga zgoraj omenjenih pomanjkljivosti posameznih vinorodnih vlakna, poveča izhodno moč za 1 do 2 velikostnih razredov, in močno spodbuja razvoj high-power optični ojačevalniki.

Značilnosti:

- Visoka kakovost: pre-črpalka sprejme 980nm kot majhen signala, ojačanje, in namenske impulzna širina je konstantno temperaturo hladilne čip.Zadnji fazi sprejme uvoženih high-power multi-mode črpalka, napajanje je natančno nadzorovanih strojna oprema, ki je vezje APC, AGC, in dual-črpalka, vroče varnostne kopije, design, ki zmanjšuje NF o EDFA, ki je primerljiva z običajnimi EDFA.Sistem lahko pridobite odlično CNR.

- Prilagodljivost: Nastavljiv obseg proizvodnje optičnih moč (-3 do -6dB), uporabniki treba navesti pri naročilu.Multi-port nizke moči, razumno porazdelitev izhodne moči.V demultiplexer potrebne za 1310/1490/1550nm EPON in GPON lahko tudi vključijo v notranjosti, ki močno olajša omrežja aplikacije z EPON.

- Intuitiveness: vgrajeni mikroprocesor naprave spremlja stanje delovanja črpalke laser.Ob istem času, plošča LCD lahko prikaz delovnih parametrov.

- Upravljanje omrežja type: izbirni spremljanja stanja transponder je združljiv z SCTE HMS standard, ki se lahko uresniči upravljanje omrežja spremljanje.

- Napajalni vtični tip: plug-tip stikalni napajalnik sprejme aluminij profil strukturo, ki spodbuja odvajanje toplote in zamenjava.In dvojno moč tople in hladne varnostne kopije.

- Z EMC, LVD, in CE certifikat.

- Inteligentne črpalke nad temperaturo zaščite.Ko je črpalka temperatura preseže 50℃, črpalka se samodejno izklopi.Ko je temperatura nižja od 50℃, se črpalka samodejno začeli z delom.

Specifikacije:

- Izhod optični moč: 26~40dBm (izhod lahko razdelimo na 8~64 vrata)

- Izhod optični moč: 400~5000mW (izhod lahko razdelimo na 8~64 vrata)

- Optični vhod moč: -3 do +10dBm (najmanj -10)

- Valovna dolžina svetlobe: 1540~1565nm

- Izhod optični moč stabilnost:

- Polarizacija občutljivost:

- Polarizacija način razširjanja:

- Optični emisij izguba: ≥45dB

- Optični priključek: FC/APC (Neobvezno SC/APC)

- Hrup slika:

- Napajanje: 86~265Vac (neobvezno -48Vdc)

- Poraba energije: ≤100W (pri delu z enim napajanje)

- Delovna temperatura: 0~50℃ (samodejno ohišje nadzor temperature)

- Temperatura skladiščenja: -20 do 85℃

- Delovna relativna vlažnost: 20%~85%

- Dimenzije: 430 x 435 x 44 mm (Šxgxv) (1U)

- Omrežni vmesnik za upravljanje: RJ45 (SNMP)

Paket Je Vključeno:

- 1 x Optični Ojačevalniki

Previdnostni ukrepi:

- Preberite pozorno pred namestitvijo in uporabo.Nismo odgovorni za kakršno koli škodo, povzročeno s kršitvijo varnostnih zadevah.

- Izhod laserja in erb-ogledalo co-dopirane vlaken ojačevalnik je visoko-zmogljiva nevidno lasersko sevanje.Ko je oprema deluje, prosim, ne glejte neposredno na koncu obraz njegov priključek, da bi se izognili pekoče oči in kožo.

- Naprava vsebuje natančnost optičnih komponent, da bi preprečili resne posledice poškodbe na to, prosimo, da se prepreči hudo vibracije in trka.Fiber pigtails so enostavno prekinil, prosimo, ravnajte previdno.

- Naprava vsebuje elektrostatično občutljive naprave, vas prosimo, ravnajte skrbno in poskrbite, da ozemljitev je dobro in napajanje je normalno.

Posebni previdnostni Ukrepi za Vlaken Koncu Obraz:

1. Bodite prepričani, da bi se na koncu sooča vhodnih in izhodnih pigtails čiščenje pred uporabo.Če je umazanija na izhod koncu obraz, je enostaven za opekline na koncu obraz proizvodnje kika in zmanjšanje izhodne moči.Ko čiščenje vlaken koncu obraz ali vstavljanje optični skokih, prosimo, izključite vnos svetlobe prvi.

2. Pravilno, da je vključevanje in izklop optični vrata: Vtič: najprej vstavite optični skakalec iz izhodnih vrat, in nato vstavite optični skakalec v pristanišču; Odklopite: najprej izvlecite optični skakalec vhodnih vrat, in nato izvlecite optični skakalec izhodnih vrat.

3. V EDFA je izdelek z visoko natančnost in stabilnost.Da bi izhodna moč imajo visoko stabilnost, prosimo, uporabite optični skakalec z dobro kakovostjo in vmesnik ujemanje z napravo tako, da priključite izhodna vrata.Načeloma krajši skakalec, bolje je.Prosim, ne pustite, skakalec prosto gibati.

Detajlu

Pogosta VPRAŠANJA

Q1. Lahko sem vzorec, da?

A: Ja, smo dobrodošli vzorec, da bi test in preverjanje kakovosti.

Q2. Kaj o časom?

A: Vzorec ususally sprejme v roku 3 delovnih dni.

Q3. Ali imate MOQ (minimalna kakovost)meja?

A: Za standardni izdelek, običajno 1pcs/postavka.Za OEM naročila, MOQ vsaj 50pcs/postavka.

sku - w1872

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: