2X 2-Plasti Zelišč Sušenje Rack,Hrana za Lase,Sušenje Očesa Rack,Očesa Neto za Lase,Čisti Lase, Sušenje Rack Visi,Upogljivi

  • Doma
  • Gospodinjski Aparati
  • 2X 2-Plasti Zelišč Sušenje Rack,Hrana za Lase,Sušenje Očesa Rack,Očesa Neto za Lase,Čisti Lase, Sušenje Rack Visi,Upogljivi

€24.33 €40.54

2X 2-Plasti Zelišč Sušenje Rack,Hrana za Lase,Sušenje Očesa Rack,Očesa Neto za Lase,Čisti Lase, Sušenje Rack Visi,Upogljivi

0
(0 Mnenja Strank)
  • Blagovna Znamka - Sokany
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Ne samo za sušenje rastlin, pa tudi se lahko uporablja za suho hydroponic rastlin, zelišč in bud, tudi teža-lahka stvari, kot so otroška oblačila, nogavice in tako naprej.

Velika zmogljivost: Tam je dovolj prostora, da se razpršijo rastlin in zelišč in drugih stvari, da se posuši za enakomerno in hitro sušenje.

Zaprta Zasnova: Z zadrgo design, z uporabo področju sušenja rack je povečala.To je enostavno krat, ko jih ne uporabljate za priročno shranjevanje in visi, in to ne zasedajo prostora.

Enostaven za uporabo: obešanje sušenje stojalo se lahko uporablja neposredno, brez sestavljanje po prekinitvi in lahko visijo povsod.

Enostavno visi:sušenje rack visi lahko visijo povsod, na prostem, strop, rastejo šotor, garaža, omaro.

velikost:Premer 60 cm

Material:neto krpo

barva:Črna

Vsebina Paketa:

2 x Stojalo za Sušenje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

sku - w1409

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: