Mladi Košarka Strokovno Visoko Gostoto Gume Oblog Basketballs so odporni na Obrabo, Notranja Zunanja Košarka Kroglice Za Šport

  • Doma
  • Ekipni Športi
  • Mladi Košarka Strokovno Visoko Gostoto Gume Oblog Basketballs so odporni na Obrabo, Notranja Zunanja Košarka Kroglice Za Šport

€12.41 €24.82

Mladi Košarka Strokovno Visoko Gostoto Gume Oblog Basketballs so odporni na Obrabo, Notranja Zunanja Košarka Kroglice Za Šport

0
(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Opis:

Ta košarka funkcije na trganje zunanjosti in trajne butil gume obloge za dolgotrajno predvajanje na različnih površinah.Povečanje svoje sposobnosti z izboljšano prijem, več zaupanja in stabilnosti na gume tla, kot nalašč za vrtce in mladih igralcev.

Specifikacija:

Velikost izdelka: (pribl.)

Velikost 5: 22 cm/8.66 v premeru

Velikosti 7: 24 cm/9.45 v premeru

Seznam Vsebine:

Košarka x 1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajno Delovanje: Ta velikost 5 košarka je izdelana iz visoko kakovostnih PU materiala, ki se lahko kosajo z dolgotrajno uporabo in odporne na obrabo in trganje.

2.Gumijaste Obloge: obloge to košarka je izdelana iz butyl gume, ki je odlična nepropustnost za zrak in elastičnost in lahko ohrani obliko in pritisk na košarko.

3.Izboljšano Natančnost: Naše velikosti 5 košarka je povečala teksturo površine ojača trenje, kar v boljši oprijem in bolj natančno žogo nadzor.Igra se z zaupanjem, ko gredo in vodenje.

4.Izboljšanje Spretnosti: Povzdignil košarka usposabljanje z velikostjo 5 ali 7 žogo!Kot nalašč za vrtce, osnovne & srednjih šol, razvijati spretnosti in strast za igro.

5.Prilagodljiva Igre: Z našo velikost 5 košarka, lahko igrate na katerikoli površini, kot so lesena, iz gume ali cementa tla v zaprtih prostorih ali na prostem in doseganje izjemne uspešnosti.Njegov vsestranski design, zaradi česar je kot nalašč za različnih prizoriščih,, ki zagotavlja vsestransko zmago izkušnje.

sku - w8494

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: