Tople Sendviče Dvostranski Sendvič Peko Ponev Dvojno Stranicami Ponvi, Na Žaru, Sir Maker

€11.84 €19.11

Tople Sendviče Dvostranski Sendvič Peko Ponev Dvojno Stranicami Ponvi, Na Žaru, Sir Maker

0
(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Nov Slog Zajtrk Sendviče -- Zaljubljen doma, ampak hrepenenje nekaj dobrih žaru hrustljavo tabornem ognju hrane?Uporaba panini press je ena od najhitreje in najlažje metode za ustvarjanje popoln sir na žaru sendvič.Toplota, ki je enakomerno porazdeljena na obeh straneh, teže od zgoraj, žar pritisne sandwich se odlično.

To pito železo deluje z vsemi kuhalne plošče, kot nalašč za sendvič palačinke, omelets, frittatas, in toast itd, na splošno, je potrebno samo 2-5 min, da se je zgodilo, kot nalašč za zaposlene zjutraj.Upoštevajte, da je mini velikosti modela.

Snemljiv ročaj je toplotno odporen in enostaven za pridržite, in kavljem in sponke, ki so primerna za shranjevanje, prihranek prostora v kuhinji.

V sandwich maker je izdelan iz visoko kakovostne aluminijaste zlitine material, ki je visoko temperaturno odporne in odporne na obrabo, in jih je mogoče enostavno čistiti s čopičem

Sendvič ponvi je tudi odlična izbira za palačinke, omelets, toast.Kot nalašč za izdelavo sendvičev, zrezki, omlete, hot dogi, in še več.Kompaktna velikost zavzame malo števec ali prostor za shranjevanje.

Barva: Kot Prikazano

Material: železo

Vsebina Paketa:

2 x Opekač za Sendviče

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

sku - w6162

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: