Univerzalno Motorno Kolo Rezervoar Za Gorivo Pad Strani Plinskega Rezervoarja Nalepke Kolena Oprijem Zaščitnik Letnik Strani Plošče Za Najbolj Motorno Kolo

€9.42 €13.46

Univerzalno Motorno Kolo Rezervoar Za Gorivo Pad Strani Plinskega Rezervoarja Nalepke Kolena Oprijem Zaščitnik Letnik Strani Plošče Za Najbolj Motorno Kolo

0
(0 Mnenja Strank)
  • Postavka Višina - 3cm
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta - Nalepke & Nalepke
  • Postavka Dolžina - 18.5cm
  • Element Širina - 10cm
  • Element Teža - 200g
  • Posebne Funkcije - Motorno kolo tank strani prijemala
  • Vrsta Materiala - Gume

Naš motocikel tank strani vleko pad značilnosti retro design.Je enostaven za namestitev, samo obrišite ciljne površine čiste.Primerna za skoraj vse znamke motornih koles.

Specifikacija:

Ime izdelka: motorno kolo tank stran nalepke

Material: Guma

Barva: siva, svetlo rjava, temno rjava, črna

Specifikacije: par

Primerno za: motorna kolesa

Paket Seznam:

Motorno kolo tank strani prijemala*1 pai

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Sodoben Slog: Vzemite vaš motocikel na naslednjo raven teh tank strani prijemala se ponaša z moderno zasnovo.Elegantno in stilsko prijemala bo vaše kolo trendovski videz ali ste na odprti cesti ali reševanje reliefom.

2.Jahanje Nadzor: Naš motocikel tank strani prijemala, ki zagotavlja izboljšano kolo nadzor, in shranite prekomerno obrabo in trganje na oblačila in čevlji.Zgrajena do zadnjega in je enostaven za namestitev, da je to potrebno nadgraditi za vse voznike.

3.Neškodljiva Uporaba: Stick ta motocikel tank strani prijemala z samolepilna podloga, brez povzročanja škode.Enostavno za namestitev, le olupimo in držijo za varno prijem, ki traja.

4.Lahkotno Uporabo: Doseči čisto primerni za čiščenje površine pred lepljenjem.Zagotovitev trajnosti za pravilno vgradnjo.Ti prijemala so kot nalašč za vaš motocikel tank.

5.Široko Kompatibilnost: Revolucijo vaše motorno kolo jahanje izkušnje z našimi tank strani prijemala.Dobili nadgradnjo in trdno držite na vaš tank, ki vodijo k večji nadzor in boljšo okretnost.Uživajte v naše splošno prilagodljivi ročaji, ki se prilegajo skoraj vse znamke koles z lahkoto.

sku - w4394

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: