Baseball Bat Zaslon Primeru, Baseball Bat Obešalnik Nosilec, Stenski Nosilec Baseball Bat Horizontalno Rack, Baseball Bat Nosilec

  • Doma
  • Ekipni Športi
  • Baseball Bat Zaslon Primeru, Baseball Bat Obešalnik Nosilec, Stenski Nosilec Baseball Bat Horizontalno Rack, Baseball Bat Nosilec

€14.36

Baseball Bat Zaslon Primeru, Baseball Bat Obešalnik Nosilec, Stenski Nosilec Baseball Bat Horizontalno Rack, Baseball Bat Nosilec

0
(0 Mnenja Strank)
  • Ljudje, Ki Se Uporablja - moški
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Baseball Bat Zaslon Primeru, Baseball Bat Obešalnik Nosilec, Stenski Nosilec Baseball Bat Horizontalno Rack, Baseball Bat Oklepaj [Čvrsta Konstrukcija] iz masivnega trdega lesa, ki zagotavlja stabilno podporo, da imajo netopirji. (Prosimo upoštevajte, da bat in žogo niso vključeni.)

[Polni Velikosti posamezne Bat & Žogo Imetnik] To je popoln način, da prikaže vaše najljubše baseball in bat skupaj na istem stojalo.To visi trdno pritrjen na steno z bat visi navpično in baseball na vrhu za vse občudovali.

[Predstavitev & Organizirati] kot Nalašč za vse Major League ali Little League netopirji.Kot nalašč za namestitev bat koli dolžine in vaš najljubši baseball ali softball.To je čudovito darilo za vse športne fan ali zbirk z baseball bat ali nekaj, kar je podobne velikosti kot lacrosse palico, da se prikaže.

[Enostaven za Namestitev] Zelo enostaven za namestitev in dol!Prihaja z že izvrtane luknje za obešanje, samo vrtanje vijakov in sider v steno.

Le 2 vijaki so potrebni, da se določi nosilca, in vijak je vključena za zamenjavo.

Barva: oreh barvi

Material: leseno

Velikost: 9x10x9cm

Vsebina Paketa:

1 * nosilec

3 * vijaki

3 * širitev cev

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

sku - w4332

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: