Avto Igra Velik Zaslon, 12-24V Univerzalni Prenosni Dvojni Din Avtomobilski Stereo sistem GPS Navigacija Zaslon na Dotik Avto Radio Sprejemnikom Auto

  • Doma
  • nalepke
  • Avto Igra Velik Zaslon, 12-24V Univerzalni Prenosni Dvojni Din Avtomobilski Stereo sistem GPS Navigacija Zaslon na Dotik Avto Radio Sprejemnikom Auto

€70.29 €140.60

Avto Igra Velik Zaslon, 12-24V Univerzalni Prenosni Dvojni Din Avtomobilski Stereo sistem GPS Navigacija Zaslon na Dotik Avto Radio Sprejemnikom Auto

0
(0 Mnenja Strank)
  • Velikost Zaslona - 2.5"
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Digital Media Format - CD
  • Element Teža - 1.0kg
  • Din - Double Din

Nadgraditi svojo vožnjo izboljšajte z našo edinstveno vozilo Multimedia Player.Featuring zaslon na dotik in podporo BT funkcija, USB disk, in še več, uživajte v vaš najljubši medij brez težav.Odlično zasnovana za vaše vozilo potrebuje.

Specifikacija:

Ime: Auto Play Avto

Frekvenčna Modulacija: od 87,5 mhz do 108,0 mhz

Delovna Napetost: 12-24v

Delovna Temperatura: -10 ℃~60 ℃

Vrsto zaslona: LCD

Ločljivost zaslona: 1024x600

Velikost zaslona: približno 7 cm

Velikost izdelka: o 17.8*11.8*2.2 cm/7.01*4.65*0.87 cm

Mobilni Internet: Podporo (avto/car play)

SD: Podprte

Avdio Format: MP3/wma/aac/ape/ogg/m4a/ra/wav

Video Format: h264 divx (720p, 1080i, 1080p) avi/flv/mkv/

Rmvb/mpeg/asf/ts/h264/qt"

Slike: jpeg/png/bmp/gif/tiff

Seznam Vsebine:

1* Host

1* Napajalni Kabel

1* Daljinski Upravljalnik

1* Metulj Nosilec

2* dvostranski Film Imetnika

1* Priročnik

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Bt Funkcija: Prihranite do 18 radijske postaje, ki so na FM1, FM2 in FM3 z visoko kakovostjo zvoka in uživajte brezžično pretakanje glasbe in klicev s funkcijo Auto Play Avto je BT funkcijo.Sprejemanje klicev in preklapljanje kanalov brez truda s preprostim pritiskom gumba.Uživajte idealen hands-free rešitev za vaš avto.

2.Povezani Udobje: Auto Avto Igra vam omogoča, da uživajo svoje najljubše mediji iz različnih virov.Lahko povežete s pametnim telefonom prek BT ali USB, predvajanje avdio, video-in slikovne datoteke iz SD kartice ali USB disk, in povečati kakovost zvoka z subwoofer izhod.

3.Velike in Pisane Zaslon: Uživajte v 7-palčni razsvetljavo očarljivo velik zaslon na dotik, ki zagotavlja barvite in svež pogled na vaš avto je zabavni sistem.Zaslon odziven in enostaven za uporabo in lahko prilagodite svetlobne učinke ustrezajo vaše razpoloženje.

4.Čudovito Darilo: Praznujte z Auto Avto Igra – idealno darilo pokazati skrb in ljubezen za vse priložnosti.Ta trendy pripomoček dodaja, ustvarjalno vzdušje na kateri koli avto, potovanje, omogoča vašim najdražjim, da uživajo svoje najljubše glasbe, podcastov in navigacijo, medtem ko na prostem.

5.Enostavno Integracijo: Auto Avto Play podpira glasbe, zemljevidi, telefonske klice, zvočne knjige, in še več iz vašega telefona na vaš avto, brez ogrožanja hitro telefona ali kakovost zvoka.Boste lahko enostavno dostopali do Avtomobila Igra informacije in jo delite z vašimi prijatelji.

sku - w4310

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: