5pair Šport Svetlobna Vezalko Žareti V Temno Noč Barva Fluorescentno Vezalko Atletika Šport Ravno Vezalke,

  • Doma
  • Čevlji
  • 5pair Šport Svetlobna Vezalko Žareti V Temno Noč Barva Fluorescentno Vezalko Atletika Šport Ravno Vezalke,

€3.17 €3.34

5pair Šport Svetlobna Vezalko Žareti V Temno Noč Barva Fluorescentno Vezalko Atletika Šport Ravno Vezalke,

0
(0 Mnenja Strank)
  • Vzorec Tipa - Trdna
  • Material - najlon
  • Postavka Vrsta - Shoelaces
  • Funkcija - Moda, Brezplačno
  • Številka Modela - LMM-SL006
  • Blagovna Znamka - Leemeimei

Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti!Ti shoelaces so izdelani s čisto vzorec, idealno za copati, športni čevlji, itd.S plastično konico za enostavno vstavljanje v luknjo za pritrditev.Veliko nadomestni izraz za vaš stari shoelaces.Tehnični podatki: Material: Najlon Barva: Modra, Bela, Rumena, Zelena, Roza Velikost: 80 cm/31.44 palčni N. W:5g Paket Vključuje: 5 Par čipke Čevlji

Opombe: Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.Poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.Prosimo, dovolite 1-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.Če to ni razsvetljava,prosimo, da ga pod močno svetlobo za 10-20sec,potem bo to svetlobo.

Paymen &Pošiljke: Trenutno lahko plačila z visa,QIWI,maestro debetno kartico,spletno bančno nakazilo.Smo le ladja v vaši potrditvi naslova, vas prosimo, da preverite, ali je vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite.Mi bomo poslali vaše naročila v 3 dneh (po vaše naročilo je quatity) po plačilu.Ko prejmete elemente, ki ste jih naročili v 24 urah, prosimo, skrbno preverite, prosimo, obrnite neposredno na nas, če imate kakršne koli težave.Politika vračanja: 1,če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas. 2,veseli smo, da vam pomaga s vračilo ali zamenjavo v roku 7 dni po prejemu izdelka, pod pogojem, da so vsi originalni embalaži in dodatke, ki so v prvotnem stanju. 3,če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom,vas prosimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da rešitev tega problema . 4,vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank. 5 če želite na izmenjavo v okvari ali incorrectlys pošiljajo element.lahko naredite ta korak: korak 1 :kontakt z nami v roku 7 delovnih dni ali klepet z nami za trgovino manager.2. korak :Pošljite fotografije nam je o težavah predmetov ali kaj drugega podrobnosti.korak 3 :Vrnitev predmetov, da nas s številko za sledenje, potem bomo dostave pravico element, da boste takoj.Povratne informacije: 1,Pozitivne povratne informacije (5 zvezdic)je zelo pomembno za nas, prosimo, dvakrat premislite, befor zapustijo povratnih informacij. 2,Prosimo, obrnite na nas befor šolanja nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.bomo poskušali naši moči, da reši težave, vas prosimo, zaupajte nam! : )

Oznake: vezalke, , vezalko

sku - w4059

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: