Tuya 18w Smart LED Žarnica Tuya E27 Zigbee 3.0 RGB WiFi Glasovni Nadzor Žarnice Barva Spreminja, RGB Svetilka Delo Z Alexa

  • Doma
  • Lights & Razsvetljavo
  • Tuya 18w Smart LED Žarnica Tuya E27 Zigbee 3.0 RGB WiFi Glasovni Nadzor Žarnice Barva Spreminja, RGB Svetilka Delo Z Alexa

€5.59 €32.60

Tuya 18w Smart LED Žarnica Tuya E27 Zigbee 3.0 RGB WiFi Glasovni Nadzor Žarnice Barva Spreminja, RGB Svetilka Delo Z Alexa

5
(2 Mnenja Strank)
  • Napetost - 85-265v
  • Postavka Vrsta - LED Žarnice
  • Certificiranje - ce, FCC, ROHS
  • Priložnosti - Dnevna Soba
  • Blagovna Znamka - GGBEE
  • Je Pametno Napravo - Da,
  • Osnovna Vrsta - e27
  • Barvna temperatura - 2700~6500K
  • Svetlobni Tok - 1000 - 1999 Lumnov
  • Kot Snopa(°) - 120°
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Življenska Doba (ur). - 50000

Informacije O Izdelku

Specifikacije:

Tip: Zigbee 3.0 Smart LED Žarnice

Material: Letalski Aluminij, plastika

Stojalo Tip: E27

Energije: 18W

Napetost: AC 85-265V

Življenje: >50000h

Prenos APLIKACIJE: Smart Življenje

Brezžični Standard: Zigbee 3.0

Light color: RGB + Toplo bela + Bela (2700-6500K)

Funkcija: Glasovni Nadzor, APP, Daljinski upravljalnik, možnost zatemnitve

Podpora za Tuya/smart life/ Alexa/ Asistent Google in vse Zigbee 3.0 prehod.

Značilnosti :

☺Združljiv z Glasovno Upravljanje: smart žarnica delo z Alexa Echo, Google Doma Pomočnik, lahko nadzor pametne žarnica prek svoj glas, in šele potreba, da bi glasovni ukaz za vklop/izklop ali dim/polepšajo vaš svetlobe(npr. 'Alexa, nastavite spalnica Blue").

☺APP Daljinski upravljalnik: vklop/izklop Alexa, google doma omogočeno smart žarnica, ali ste doma ali v gosteh, morate le prenesti aplikacijo za pametne življenja".Ustvarite lahko skupine za vse vaše smart balon in nadzor nad njimi, vse z enim samim ukazom.

☺RGB CW in Večbarvne smart žarnica: RGB kul belo in toplo bela smart žarnica Ustvarja vaš najljubši svetlobnih učinkov z 16 milijonov barv in svetlosti vsaka barva je zatemniti.

☺Široko Uporabo in scene sistem: lahko nastavite različnih načinov svetlobe na pametnih življenje, da se ujemajo različne priložnosti, vključno s kuhinjo, dnevna soba, spalnica.Prav tako se lahko uporablja za namizne svetilke, kavarna, bar, stranke, itd.in so to funkcije, Barvno Paleto, Skupina za Nadzor, Sončni svetlobi, Timer, sončni Vzhod, sončni Zahod, možnost zatemnitve, MIC Funkcija, DIY način, Scenski način.

Dostava

1. Smo ponavadi nabavljajo v 1 - 3 dneh(Razen Praznikov), ko je celotna plačila, je bila potrjena. (www.gorki2.si običajno potrebuje, da traja približno 24 ur, da se revizije vaše plačilo)

2. Smo ponavadi nabavljajo prek ePacket, www.gorki2.si Standardna Dostava, itd.Ki traja približno 10 - 45 dni, da dosežejo svoje mesto.

3. Če en paket teže več kot 2 kg, lahko pošljemo preko poslovne ekspresna dostava, kot so DHL, Fedex, EMS, itd.

Plačilo

1. Sprejemamo plačilne metode, kot Alipay, vse glavne kreditne kartice, Bančnega nakazila, Depozitni, Paypal, Western Union itd.

2. Celotno plačilo mora biti izvršeno v 19 dneh dajanje nalog, ali bo naročilo samodejno zaprejo.

3. Cena vaše paied za izdelke brez carinskih dajatev.Nimamo nobene obveznosti v ciljni conutries.

Politika Vračanja

1. Če obstajajo kakršne koli težave z našimi izdelki, lahko zahteva vrnitev in povrnitev v 15 dneh po prejemu izdelkov.Vendar vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi, preden boste retruning ali odpiranje spora.Bomo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas.

2. Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje, ali bomo zavrne, da bi nadomestila.Za proizvode z napako, prosimo, da nam jasne slike

Povratne informacije

1. Prosim, pustite pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvam.Vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi.

2. Vaš satisfication je naša prednostna naloga.Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas.Mi bo prizadevajo odgovoriti na svojega ponudnika poizvedbe v 24 urah zaradi časovnega zamika.

ŽELIM VAM SREČNO NAKUPOVANJE!

sku - w3291

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

2 Ocene

Ocenjeno
2024-01-03

Naročnik

Izdelek je bil prejel. Nič ni bilo poškodovanih. Vendar dostava paketa ni bila dobra..

Ocenjeno
2023-12-21

Naročnik

Obstaja žarnice velikosti, ki ni zelo velik in se lahko uporablja z nitko veliko velikosti. Nekatere trgovine so velike in jih ni mogoče uporabljati z nekaj svetilke. Trgovina dostavljena hitro in splošne izdelek je zelo prijeten..

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: