Pregib Mazivo Kolesarske Verige, Mazivo V Prahu Prenosni Mazanje Material Za Vrata Ključavnice Avto Zaklene In Okno Vodniki

  • Doma
  • Obrabljivi Deli
  • Pregib Mazivo Kolesarske Verige, Mazivo V Prahu Prenosni Mazanje Material Za Vrata Ključavnice Avto Zaklene In Okno Vodniki

€3.60 €5.15

Pregib Mazivo Kolesarske Verige, Mazivo V Prahu Prenosni Mazanje Material Za Vrata Ključavnice Avto Zaklene In Okno Vodniki

0
(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Imejte se zaklene, čisto in suho z našim malim Zaklepanje Vrat Mazivo.Prahu materiala, z lahkoto maže delo brez ustvarja nered.Idealen za druge ključavnice preveč!

Specifikacija:

Univerzalno mazivo teža: približno 35 g

Lep mazivo teža: približno 20 g

Zmogljivost: 45ml

Velikost izdelka: (pribl.)3*3*12.6 cm/1.18*1.18*4.96 cm

Seznam Vsebine:

1 steklenica* Zaklepanje Vrat Maziva

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Mazilo Formula brez: Ščit vašo varnost z našo Zaklepanje Vrat Mazivo.Svoje traceless mazanje ohranja ključavnice čisto & suho, medtem ko preprečuje rjavenje/jedko.Z mazilo formula brez & fine delce, ostali zagotovljeno učinkovito delovanje sans koli levo ali madeži.

2.Enostaven za Prevoz in Shranjevanje: Maksimirati življenjsko dobo vaših vrat zaklene z našo mazivo, ki zmanjšuje obrabo in podaljšuje življenjsko dobo.Hitro delujoči formula, ki hitro prodre površine, ki ustvarja zaščitni sloj.Enostavno shranjevanje in prevoz je zaradi svoje kompaktne oblike.

3.Brez težav Mazanje: Imejte vrata ključavnice delujejo gladko z našo Zaklepanje Vrat Mazivo.Preprosto pretresite steklenico nalijemo v ključavnico, in uživali brezskrbno mazanje brez zapletenih orodij.

4.V prahu Formula: Naše zaklepanje vrat, maziva, ki se ponaša z edinstveno v prahu sestavo, ki učinkovito maže zaklepanje jedro, poenostavlja tipka za vključitev/ekstrakcijo, in preprečuje blokiranje ali zamrzovanje.Poenostavite vaše nadzor dostopa na pameten način, z našo nadgrajeno formula.

5.Širok Obseg Uporabe: Naše zaklepanje vrat mazivo je združljiv z vsemi ključavnice, kot so vrata, ključavnice, varnostne ključavnice, avto ključavnic, oken vodnike in druge ključavnice.Svoje protikorozijska formula zmanjšuje trenje, spodbujanje lahkotno in gladko delovanje.

sku - w2922

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: