Stalna Napetost sedanje Korak navzdol Programabilni Napajalni modul buck pretvornik Napetosti regulator LED zaslon Za arduino

€10.34 €13.09

Stalna Napetost sedanje Korak navzdol Programabilni Napajalni modul buck pretvornik Napetosti regulator LED zaslon Za arduino

0
(0 Mnenja Strank)
  • Združljiv Z - vse
  • Dodatek Za Vrsto - Razširitev Uprave
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - SHANGSIMOUDLECX

Tehnični Parametri:

Razpon vhodne napetosti: 6-40.00 V

Izhodna napetost območje: 0V-32.00 V

Izhodni tok: 0-5.100

Izhodna moč razpon: 0-160W

Teža izdelka: 66 g

Proizvod Dimenzija: 85*58*31(mm) (L*W*H)

Izhodna napetost ločljivost: 0.01 V

Izhodni tok ločljivost: 0.001 A

Izhodna Napetost natančnost: ± (za 0,5% + 1 števk)

Izhodni tok natančnost: ± (1% + 3-mestna)

Valovanje Valov (polni obremenitvi največ 40v do 32V/5A): približno 100 mV VPP

Opomba: v stanje izhod, Vhod mora biti 1 Proti višja od proizvodnje.Prosimo, krepitev odvajanje toplote pri delu z velik tok.

Navodila Za Uporabo:

1. Odprite ali zaprite izhod: pritisnite gumb ZA vklop/IZKLOP en čas, da odprete ali zaprete izhod v kateri koli članici; pritisnite ponovno, proizvodnja bo zaprt ali odprt, sledi recikliranje.Ko je zaprta, proizvodnjo, LED zaslon bo pokazal, "OFF".2

2. Nastavite izhodno napetost in tok: Pritisnite SET kmalu, led zaslon bo utripa.Lahko pritisnite oba gumba (+ tipka in tipka) na cev levo, da povečate ali zmanjšate vrednosti.Pritisnite tipko SET kmalu spet preklopite 0.01 V 0,1 V, 1V do 0,01 do 0,1 A, da 1A, da obstajajo prilagoditev, sledi recikliranje.Na ustrezno vrednost, kraj, lahko s pritiskom na dve tipki (+ tipka in tipka), da povečate ali zmanjšate vrednosti.če ne boste pritisnite tipko set, set mode bo samodejno zapre po 6s in trenutno nastavljeno vrednost, se bodo samodejno shranjene.

3. Stikalo za vhodne in izhodne zaslon: Na št izhod stanje, pritisnite oba gumba na cev levo (tipka in tipka), da preklopite cev zaslon med trenutno vhodna napetost in tok izhodna napetost.Ko je prikaz vhodne napetosti, "V" LED luči; ko je prikaz izhodne napetosti, "OUT" LED luči. 4.

4. CC in CV navedbo: Ko modul je v stanju konstantne napetosti (CV) ali konstantnim tokom (CC), KP ali CV led bo luči ustrezajo kažejo CV ali CC članice.

5. Izhodni tok ničelno umerjanje: V ne-obremenitvi, še s pritiskom na tipko SET za vklop, ko je led zaslon trenutek, umerjanje končano.Potem lahko sprostite tipko SET.

6. Shranite nastavljeno vrednost samodejno: v delovanje procesa, led zaslon članice, izhodnega toka in napetosti nastavitev vrednosti in izhodno stanje se samodejno shranijo.Ko je moč na naslednjič, privzeto dela države je shranjeno stanje.

Package Seznam:

1 x DP30V5A LED Zaslon Pretvornik Modul

sku - w28874

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: