Košarkarski Obroč Notranji Samodejno Točkovanje Otroci, Zaprtih Prostorih Košarkarske Obročev Zabavno Košarkarski Obroč Za Spalnico Športne Igre Darilo Za Najstnike

  • Doma
  • Ekipni Športi
  • Košarkarski Obroč Notranji Samodejno Točkovanje Otroci, Zaprtih Prostorih Košarkarske Obročev Zabavno Košarkarski Obroč Za Spalnico Športne Igre Darilo Za Najstnike

€28.75 €44.24

Košarkarski Obroč Notranji Samodejno Točkovanje Otroci, Zaprtih Prostorih Košarkarske Obročev Zabavno Košarkarski Obroč Za Spalnico Športne Igre Darilo Za Najstnike

0
(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Naše mini košarkarski obroč je popoln dodatek za vsaka vrata.Iz trmast železa, to hoop lahko visijo na vse redne-velika vrata za preprosto namestitev.Samo dodajte tri AA baterije (niso vključene) in začnite z vadbo za vaš strel!

Specifikacija:

Izdelek material: akril + železa + elektronske komponente

Izdelek pakiranje velikost: 41*27*5 cm/16.14*10.63*1.97 cm

Teža izdelka: 1300g

Seznam:

1*košarka odbor

1*Števec (treba, da bi 3 AA baterije)

1*2 košarka

1*Črpalka

2*železni kavelj

1*košarkarski obroč

1*košarka, neto

1*železo distančnik

1*klešče

3* okrogle glave vijakov

Nekateri blažilnikom gobice

1*izvijač

4*Brezšivne kljuke

6* vijaki

7*matica

1*Navodila za uporabo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Lahkotno Točke Vodenje: Optimizirajte svoj notranji košarka igra z našimi hoop, ki prihaja opremljena s smart števec, ki omogoča snemanje vaše rezultate.Powered by 3 AA baterije (niso vključene) in z jasno LED zaslon, nikoli ne dovolite točke slip jih ne da prešteti.

2.Večja Mobilnost: Doživite svobodo, da igrajo košarko, kamorkoli greste z našo hoop, ki lahko visijo na vse redne-velika vrata, doma, v pisarni, študentskem domu ali na ograjo.Enostavno shranjevanje in prevoz v vrečko za shranjevanje, to je kot nalašč za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem športov.

3. Železo Košarkarski Obroč: V košarkarski obroč je narejen iz železa in ploča koša je debel in šok-dokazilo, ki zagotavlja čvrst in varen notranja igra.Neto je trpežna in lahko zdrži moči vaš slam dunks.

4.Enostavna Namestitev: Z jasnimi navodili in inovativno kljuko design, ta košarkarske obročev, je lahko nameščena na večini vrata v nekaj minutah, brez vrtanja, ki zahteva.

5.Praktično darilo: Navdih za vašega otroka, da ostanejo aktivni, s tem notranji košarkarski obroč.To je kot nalašč za rojstni dan ali Božično darilo za dečke in deklice v starosti od 5-12 izboljšati svoje fizične kondicije in koordinacije.

sku - w20712

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: