Ogenj Plošče Distančniki Univerzalno Distančnik Ogenj Sod Inox Distančnikov Za Ogenj Plošče Ogenj Sod Grelnik Vode

  • Doma
  • Kuhinja,Jedilnica & Bar
  • Ogenj Plošče Distančniki Univerzalno Distančnik Ogenj Sod Inox Distančnikov Za Ogenj Plošče Ogenj Sod Grelnik Vode

€6.90 €11.49

Ogenj Plošče Distančniki Univerzalno Distančnik Ogenj Sod Inox Distančnikov Za Ogenj Plošče Ogenj Sod Grelnik Vode

0
(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Set vključuje: 6 nerjavečega jekla univerzalno ogenj ploščo distančniki. 6 ogenj plošče distančniki so dovolj, da je vaš žar ponev in žar trdno na ogenj sod brez odlaganja ali prevrne, in popolnoma zaščitite svoje hrane iz padli, ko na žaru.Naš kotliček žar distančnik je kot nalašč za vaš žar stranka.

Set vključuje: 3 nerjavečega jekla univerzalno ogenj ploščo distančniki. 3 požarne plošče distančniki so dovolj, da je vaš žar ponev in žar trdno na ogenj sod brez odlaganja ali prevrne, in popolnoma zaščitite svoje hrane iz padli, ko na žaru.Naš kotliček žar distančnik je kot nalašč za vaš žar stranka.

Velikost:naš ogenj ploščo distančnik lahko tvorijo razdaljo 15 mm/za 0,6 cm med ogenj in sod ogenj ploščo, ki omogoča optimalno porazdelitev toplote in s tem poveča žar površine na ogenj ploščo.

Material: ogenj sod distančnik je izdelan iz visoko kakovostnih 304 nerjaveče jeklo, ni enostavno, da rje, močne in stabilne in trajne.Ni enostavno, da bend in odmor, jo lahko uporabite z zaupanjem.Natančen rez brez rezanja robov in brez poškodb vaše ogenj sodih in ogenj stoji.

Enostaven za uporabo: samo je treba sponke 3-4 ogenj plošče distančniki na ogenj sod ali grelnik vode gril zgraditi platformo z razdalje 1,5 cm/za 0,6 cm iz ognja, nato pa lahko začnete na žaru s hrano in druge stvari.Preprost in enostaven za uporabo.Trikotno design izboljšuje stabilnost in preprečuje tudi ogenj plošče iz zdrsa.

Širok spekter uporabe: nerjaveče jeklo ogenj plošče distančniki je koristen pripomoček za vaš ogenj sod!kot nalašč za uporabo na ogenj sodih, žar plošče, grelnik vode ražnje, ogenj sklede in še več.To majhno orodje, ki naredi vaš rojstni dan stranke, ražnji, bifeji, počitnice večerje, itd.bolj lepa in lahko učinkovito izboljšate vaš žar učinkovitost.Enostaven za čiščenje in večkratno uporabo.

Barva:srebrna

Material:Nerjaveče jeklo

Vsebina Paketa:

6 x Ogenj Plošče Distančniki

/

3 x Ogenj Plošče Distančniki

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Za trgovca na debelo,vam bomo ponudili veleprodajnih cen, in brez izrecnega dostava (E. g DHL,EMS,Fedex,...), ki čas dostave je okrog 3-7 dni (Razen v oddaljenih območjih).

Za padec ladijskega prometa za stranke,bomo poslali na blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo dal vse naše informacije v paket.

Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko spremljate vaš paket na tej spletni strani za sledenje številka: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se obrnite na nas ,mi vam lahko pomaga, da ga razširi .Zato svoj denar, ne na naš račun.In mi bomo poskušali naše najboljše, da sledite vaš paket, dokler ne boste prejeli.

sku - w1713

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: