Božič Avto Magneti Okraski Avto Nalepke Božič Mačka Nalepke Hladilnik Nalepko Magnet Magnetna Avto Nalepke, 3D Crack

€5.34 €10.68

Božič Avto Magneti Okraski Avto Nalepke Božič Mačka Nalepke Hladilnik Nalepko Magnet Magnetna Avto Nalepke, 3D Crack

0
(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Dodaj praznično noto vašega avtomobila ta počitniški sezoni!Ti Božič avto magneti okraski so nedvoumno pokaže, zaradi česar so bolj realno in tri-dimenzionalni.So trpežna in enostavna za palico, zaradi česar je popoln dodatek za vaš avto je dekor.Prav tako bo čudovito darilo za vaše ljubljene.Priti v praznično vzdušje, s temi Božič avto magneti okraski!

Specifikacije:

Velikost: (pribl.)25.4*20.5 cm/10*8.07 cm

Toplo opomnik:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografske veščine, je lahko rahlo barva razlika v slike nekaterih proizvodov, in barva je predmet dejanski predmet!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlike.

Seznam:

1*Avto Sticke

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Različna Modela: Preoblikovanje vašega vozila v praznično wonderland z naše Božično Magnetna Avto Nalepke.Featuring očarljivo mačko dali darilo, to je oko-lov in nedvoumno pokaže avto opremo je idealen dodatek za veselo sezone.

2.Pozornost Vzbujajoči: Dodajanje dotikajte praznik veselja, da je vaša vožnja z našo Magnetna Avto Nalepke.Posebna 3D luknjo design ustvarja realističen in oko-lov učinek, kot nalašč za privabljanje pozornosti.Plus, fade-odporen, svetle barve zagotovili, da vaš avto turistov praznično vse sezone dolgo.

3.Zanesljivo Materialov: Naš Avto Nalepke narediti popoln dodatek za vaš avto dekor.Izdelana iz kakovostnih materialov, gladke površine ne zlahka deformira.Varno, okolju prijazno in trajne brez burrs, teh nalepk bo vaše počitnice duh živ vse sezone.

4.Enostavno Uporabo: Ustvariti veselo vzdušje z našo Magnetne Nalepke.Vsestranski model lahko uporablja za avtomobile ali hladilniki z enostavno za uporabo magnetne nazaj design.Priročno in praktično, lahko okrasite koli magnetni mesto z njimi, dodajanje dotik sezonsko navdušili za vašo počitniško izkušnjo.

5.Smešno Darila: Ti Avto Nalepke so kot nalašč za ustvarjanje močnejše Božično vzdušje na vaš avto.Teh nalepk bo vam in vaši potniki počutijo presenečen in vesel.So prav tako čudovito darilo za vaše prijatelje, družino ali sodelavci, ki imajo radi, da okrasite svoje vozil.

sku - w16944

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: