Vir Utor Perutnine Napajalni Hranjenja Ptic Dolgo Korito Obrne Vrhu Dvakrat Zapored Luknjo Ptica, Skozi Hranjenje Vedro Za Hišne Ptice Piščanec

  • Doma
  • Izdelki Za Hišne Živali
  • Vir Utor Perutnine Napajalni Hranjenja Ptic Dolgo Korito Obrne Vrhu Dvakrat Zapored Luknjo Ptica, Skozi Hranjenje Vedro Za Hišne Ptice Piščanec

€6.63 €13.26

Vir Utor Perutnine Napajalni Hranjenja Ptic Dolgo Korito Obrne Vrhu Dvakrat Zapored Luknjo Ptica, Skozi Hranjenje Vedro Za Hišne Ptice Piščanec

0
(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Živali Na Kmetiji
  • Material - Plastični
  • Številka Modela - Vir Utor
  • Živali Na Kmetiji Vrsta - Piščanec

Bullet Točk:

1. Široka Uporaba: Ta povezava utor je primerna za različne hišne ptice, kot so kokoši, golobi, prepelica, papige,s in več.Uporabite ga lahko v vaši kmetiji, na vrtu, ali ptičje kletke, da zagotavljajo svežo hrano in vodo za svoje pernate prijatelje.

2. Udobje Design: Ta povezava utor preprečuje piščancev iz brca krme in ohranja čisto in urejeno.Prav tako preprečuje piščanci iz defecating v njem, zaradi česar je priročen in čista za uporabo.Lahko preprosto napolnite s krmo in ga obesite na kletko.

3. Vzdržljiv Material: iz dolgoročnih PVC materiala, ta povezava utor je močan in nezlomljiv, ki zagotavlja varnost vaše živali in dolgo življenjsko dobo izdelka.

4. Polivanju Design: Ta povezava utor je nadgrajeni model z večjo zmogljivost, ki omogoča, da se v celoti shrani in krme zagotavljajo dovolj vode za svoje živali.To je bolj primerno za hranjenje in napajanje, saj vam ni treba preklapljati med različnimi posode.Prav tako je anti-splash oblikovanje materiala, ki preprečuje, da bi voda iz razlitje in ohranja nahrani suho in čisto.

5. Učinkovito Hranjenje: Ta povezava utor ima širši hranjenje prostor, ki omogoča, da živali jedo brez množice.Lahko preprosto povezavo posnetke za stikanje majhne in srednje velikosti na bo, glede na vaše potrebe in želje.

Opis:

Če imate hišne ptice, saj veš, kako grdo so lahko s svojimi krme.To je razlog, zakaj morate to perutnine podajalnik, ki ohranja vir čisto in urejeno.To je varno in anti-splash oblikovanje materiala, ki preprečuje hrane iz razlitje ven.Lahko enostavno namestiti, ki jih preprosto povezuje posnetke v kletko.Vaše ptice bo všeč ta napajalni in tako boste.

Specifikacija:

1. Ime: Vir Utor

2. Material: višji PVC materiala

3. Velikost izdelka: 23.5*11*3.3 cm/9.25*4.33*1.3 cm ali

4. 51*11*3.3 cm/20.08*4.33*1.3 cm

5. Število lukenj: 12 lukenj, 28 luknje

6. Značilnosti: enostavna namestitev, enostavno za krmo in vodo

Seznam vsebine:

1*Vir Utor

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

sku - w159185

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: