Papiga Stojalo Naravnega Lesa Krog Stojalo, Igrača, s Kolesom Kletki Visi Vrv za Swing za Piščance Cockatiels peščene podgane Ptica Dobave

  • Doma
  • Izdelki Za Hišne Živali
  • Papiga Stojalo Naravnega Lesa Krog Stojalo, Igrača, s Kolesom Kletki Visi Vrv za Swing za Piščance Cockatiels peščene podgane Ptica Dobave

€10.90 €21.81

Papiga Stojalo Naravnega Lesa Krog Stojalo, Igrača, s Kolesom Kletki Visi Vrv za Swing za Piščance Cockatiels peščene podgane Ptica Dobave

0
(0 Mnenja Strank)
  • Vrsta - PTICE
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Nastavite Vrsto - no
  • Material - Les

Papiga Stojalo Naravnega Lesa Krog Stojalo, Igrača, S Kolesom Kletki Visi Vrv Za Swing Za Piščance Cockatiels Peščene Podgane Ptica Dobave Droppshipping/Trgovina

Prodajne Točke:

1.Dolgoročno in Trajno: Izdelane iz odlične kakovosti naravnega lesa, ta papiga stojalo zagotavlja trajnost in varnost za vaše hišne ptice za počitek ali igranje.

2.Stabilna Podpora: okroglo leseno palico in se zgosti base zagotavlja stabilen temelj, ki zagotavlja papiga varnosti z našo Ptica Stojalo za Papige.Svoje pernate prijatelj lahko stojijo udobno in igrivo ure in ure brez strahu pred wobbling ali padla.

3.Brez težav Namestitev: Ta papiga stojalo prihaja z vijaki povezati pole dveh lesenih okvirjev.Lahko enostavno nastavite ptica gredi kletke, igrače v nekaj minutah in prihranite čas in delo.

4.Igriv in privlačen: Ta papiga stojalo je odlična igrača za svoje pernate prijatelje, kot to zunanja oblika obračanje ptica, ostriž, ki lahko spodbuja njihovo radovednost in inteligence.Ta papiga stojalo se pogosto uporablja za peony, cockatiel, parakeet, in druge manjše ptice.

5.Plezanje Zabavno: odlična rešitev, da vaše papiga aktivno in zdravo.Naše masivno leseno stojalo je opremljen z igračami, ki pomagajo izboljšati usklajevanje in zagotavljanje zabavno plezalne izkušnje.Pazi na svoje pernate prijatelj uživajo svoj novi najljubši klepetalnici "hangout" spot.

Opis:

O našem ptica stoji za papige!Izdelani s trajno, odebeljena materialov, da prihranite čas in delo.Svoje pernate prijatelj bo ljubezen čudovit peony oblika in dolžina na to stand!

Specifikacije:

1. Ime izdelka: Papiga stojalo

2. Izdelek material: Les

3. Velikost izdelka: približno 15*23 cm/5.91*9.06 cm

4. Izdelek barva: Les barva

5. Ustrezno: primerna za tiger, peony, Xuanfeng in drugih manjših hišnih ptic,

6. Funkcija: Spodbujanje gibanja in izboljšati usklajevanje ptica.

Seznam Vsebine:

1pc*Papiga stojalo

Opomba:

1. Zaradi različnih svetlobe in nastavitve zaslona, barvo elementa, se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

sku - w158119

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: