Motorno Kolo Verige Krtačo Avtomobilske Verige Za Pranje, Motorno Kolo, Kolo Krtačo Scruber Verige, Orodje, Komplet Za Kolesarjenje Čistilo Za Vzdrževanje

€3.68 €7.35

Motorno Kolo Verige Krtačo Avtomobilske Verige Za Pranje, Motorno Kolo, Kolo Krtačo Scruber Verige, Orodje, Komplet Za Kolesarjenje Čistilo Za Vzdrževanje

0
(0 Mnenja Strank)
  • Postavka Višina - 3.2cm
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta - nega
  • Postavka Dolžina - 25cm
  • Element Širina - 6cm
  • Element Teža - 45g
  • Posebne Funkcije - motorno kolo verige krtačo
  • Vrsta Materiala - ABS

Bullet Točk:

1. Učinkovito Čiščenje Verige: Reformo vaše kolo in kolo uspešnosti z našo Motocikel Verige Krtačo.Svoj 360-stopinjski vrtečih se krtač in dolge ščetine, učinkovito čiščenje vseh 4 straneh verige, ki preprečuje umazanijo in umazanijo nastane.Navedite vaše verige je kot nalašč za nego si zaslužijo!

2. Enostavno Čiščenje: Ta večnamenski čopič lahko učinkovito odstrani umazanijo in nesnago iz vašega motocikla verige, zobniki in druge komponente.Je enostaven za uporabo in je primerna za različne vrste koles.

3. Široka Uporaba: Zaradi svoje vzdržljiv in robusten design, naš motocikel verige čopič omogoča čiščenje vetrič.S svojo široko uporabnost, čiščenje orodja, pedali in zavorami postane enostavno in učinkovito.Težka ščetine zagotavljajo obrabe uporov in dolgotrajen izdelek.

4. Prenosni in Udobno: Naš Motocikel Verige Čopič je kot nalašč na prostem rešitev za vodenje vaše verige v top stanju.To je majhen, prenosen in udobno, da imajo, zaradi česar je idealen sopotnik za vsako motorcyclist.Vzemite ga s seboj kjerkoli!

5. Enostaven Za uporabo: Izposoja Verige Krtačo novinci, lahko to storite neodvisno.Brez delovne izkušnje je potrebno, traja le nekaj preprostih korakih.Samo vstavite čopič v verigi in vrtenje pedal, da očistite umazanijo in mast.

Opis:

Hranite vaše kolo verige v tip-top stanju z našimi visoko kakovost verige krtačo.Ergonomska oblika zagotavlja udobno ravnanje in enostavno uporabo.Naših široko uporabnost pomeni, da lahko uporabljate s katero koli vrsto motocikla verige.Poslovite od umazanija in pozdravljeni, za čistejše, bolj gladko vožnjo z našo Verigo Krtačo.

Specifikacija:

1. Ime izdelka: motorno kolo Verige Krtačo

2. Material: ABS

3. Tip: Kolo/Motorno Kolo Verige

4. Barva: Črna

Seznam Vsebine:

Motorno Kolo Verige Čopič * 1

Opomba:

1. Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

2. Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

sku - w15645

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: