5000W/3000W Električni Pene Rezanje Vroče Žice Ogrevanje Rezanje Za Goba Kavč Tkano Bombažno Vrečko Rezalnik Regulator Napetosti

  • Doma
  • Umetnosti,Obrti & Šivanje
  • 5000W/3000W Električni Pene Rezanje Vroče Žice Ogrevanje Rezanje Za Goba Kavč Tkano Bombažno Vrečko Rezalnik Regulator Napetosti

€443.10 €633.00

5000W/3000W Električni Pene Rezanje Vroče Žice Ogrevanje Rezanje Za Goba Kavč Tkano Bombažno Vrečko Rezalnik Regulator Napetosti

0
(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Električna Grelna žica Dolžine - 40M
  • Votage - 220V 50HZ
  • Material - Kovine
  • Številka Modela - KTM 3KVA
  • Električna grelna žica - 0

Uporabite Dolžina : 0-2.5 m (3000W) /0-3.5 m (5000W)(Nastavljiv)

Ogrevanje žice: 0.5 mm(3000W)/0,8 mm(5000W)

Ogrevanje žice Dolžina: 40m

Prednosti:

1. Vse bakra visoke temperature odporen kabel, nastavljiv in zamenljive ogrevanje žice dolžina in visoko temperaturo odporne keramike povezavo.

2. Power line s terminala, transformator napeljave partner preprečevanje uhajanja, mednarodno vse bakrene žice, vse bakren zaščitni rokav terminal.

3, nikelj, krom ogrevanje žice, dobra odpornost na oksidacijo, ne krhke pri visoki temperaturi, ni enostavno, da bi prekinil.

Zadevah, ki potrebujejo pozornost

1. Po tem, ko napajalni kabel ni priključen na električno omrežje, ne dotikajte se kovinskih priključek in grelne žice, kot je električno energijo.

2. Pred zamenjavo električnih grelnih žic in dotika kovinskih skupno, najprej odklopite napajalni kabel priključite in odrežite napajalni za zagotavljanje varnosti.

3. Ne uporabljajte električnih grelnih žic, ki presega največje rezanje dolžino, in ne uporabite debelejši specifikacije ogrevanje žice; ne uporabljajte bakra ali železa, žice, saj bo opeklina gostiteljice.Samo standardne debeline in največja rezalna dolžina ogrevanje žice, ki se lahko uporablja

4. Pred napajanje na, kazalec na vrhu gostiteljice morajo biti zeroed prvi.

5. Električna grelna žica mora biti priključena na kovinski skupno prvi, in majhno odprtino morajo biti zvit 1 centimeter zunaj pomlad kljuko pred pomlad.To se ne more priključiti samo na pomlad, kot majhen stik območij lahko povzroči slabo vizitko in gorijo varovalka

Uvoz:

Bomo ladja vaše naročilo prek FedEX/DHL/UPS/TNT v skladu z dejanskim stanjem brez predhodnega obvestila vnaprej, e.g.če ste izbere DHL brezplačna dostava, smo lahko ladje, ki jih UPS/TNT ali drugih podobnih express courior !Če je vaš naslov pripada oddaljeno območje Fedex/DHL/UPS/TNT , morate plačati remore področju polnjenje, othewise ne moremo ga poslal.Za ruske,Če izberete "prodajalca način dostave", bo to ladja z KCE ali CDEK,bo trajalo približno 20-45 dni.

O Davčnih:

Kupec plača davek na carinsko / dolžnost.Cena ne vključuje vse carinske dajatve ali dajatve, ne odgovarjamo za to.Lahko se posvetujte s svojim lokalnim carinski urad, koliko bo to mogoče.

O Ladijski:

1. Običajno uporabljamo DHL/ Fedex/ UPS, ki bo trajalo približno 7-10 dni, v večini držav.

2. Nismo odgovorni za prevoznik tranzitni čas.Te informacije, ki jih je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Upoštevajte, da dobavnih rokov se lahko razlikujejo, zlasti v prometnih konicah ali inclimate vremenske razmere.

3. Vsi predmeti, ki bo poslano iz našega skladišča v Kitajskem neposredno.

Povratne informacije:

1. Zagotavljamo vam kakovostne proizvode z našo najboljšo storitev.

2. Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, najlepša hvala!

sku - w140184

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: