Motorno Kolo Skp Okraski Majhna Žaba Oči Dekor Pripomočke Udobno Električni Avtomobil Zaščitni Klobuk Kolo Okrasni Material

€14.14 €48.76

Motorno Kolo Skp Okraski Majhna Žaba Oči Dekor Pripomočke Udobno Električni Avtomobil Zaščitni Klobuk Kolo Okrasni Material

0
(0 Mnenja Strank)
  • Postavka Dolžina - 20cm
  • Funkcija 2 - Mehko Žaba Oči Dekor
  • Funkcija 3 - Udobno Majhne Dekor Pripomočke
  • Funkcija 1 - Motorno Kolo Skp Odlikovanja
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Element Širina - 10cm
  • Element Teža - 100g
  • Postavka Višina - 8cm

Motorno Kolo Skp Okraski Majhna Žaba Oči Dekor Pripomočke Udobno Električni Avtomobil Zaščitni Klobuk Kolo Okrasni Material

Bullet Točk: 1.Trajno v Uporabo: Varno vaš motocikel skp s temi plišastih dekoracije, ki ne poslabša zaradi izpostavljenosti soncu.Trajne in ponovno uporabo materiala, ki dodaja dodatno zaščito, medtem ko prikazuje vaš osebni stil na svojo vožnjo, za dolgotrajno uporabo.

2.Zelo Edinstveno: Da izjavo s vaš motocikel skp z dodajanjem naši edinstven in oko-lov okraski.Te presenetljive modelov, ki so prepričani, da se obrnejo glave in pokažejo svojo individualnost.

3.Enostavna Namestitev: Povečanje vaš motocikel z edinstveno okrasni kosi.Prilepite ti enostaven za montažo motornega kolesa skp okraski na vse gladke površine za trenutek voh povečanje.Ti nepremočljiva okraskov prihajajo v različnih modelov in so trpežne za dolgotrajno uporabo.

4.Stilsko in Zabavno: Polepšati vaše čelade z našo Motocikel Skp Okraski, featuring domiseln dinozaver rog, žaba oči, in jagoda design.Izrazite svoj edinstven slog z vzorcem in barvo možnosti, kot so temne oblake in strele.Izberete, kaj vam je všeč za zabavno in igrivo dotik na vašo vožnjo.

5.Široka Uporaba: Povzdignil svoj klobuk igre z našega Motocikel Skp Okraski.Idealen za zaščitne kape za motorno kolo, električni avto in kolo navdušenci, to je združljiva tudi z široko paleto kape za avtomobile.Hitro namestiti in odstraniti, jo doda pridih elegance in zaščita za vaš pokrivala.

Dodamo nekaj igrivost, da vaše kolo s Plišastih Žaba Oči Dekor!Featuring a trajen in srčkan design, to je enostaven za namestitev in dodaja, zabavno voh za vsako kolo.Skupaj z dinozaver rog, ta pripomoček je prepričan, da se obrnejo glave in bi vašo vožnjo prijetno.

Specifikacija:

Material: pliš

Slog: temni oblaki, žaba oči, dinozaver rogovi, jagoda

Primerno za: motoristična čelade, kolesa, čelade, smučarske čelade, itd.

Seznam Vsebine:

1 Nastavite* Motorno Kolo Skp Odlikovanja

sku - w13670

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: