Mala Golf Žogo Imetnik Elastična Golf Vrečko Vrečka Golf Žogo Prevoznik Lahki Večnamenski Večkratno Uporabo Golf Žoga Torba Imetnik Posnetek

€2.77 €6.93

Mala Golf Žogo Imetnik Elastična Golf Vrečko Vrečka Golf Žogo Prevoznik Lahki Večnamenski Večkratno Uporabo Golf Žoga Torba Imetnik Posnetek

0
(0 Mnenja Strank)
  • Kategorija - Standard Žogo Paket
  • CN - Guandong
  • Vrste šport - Golf
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - iSHINE
  • Material - najlon
  • Ime Oddelka - Unisex
  • Številka Modela - Žoga Torba Imetnik Posnetek

Dobili organiziran na zeleno z našimi Prenosni Golf Žoga Torba!To usposabljanje orodje, ki je narejen iz gladko, mehko in elastično materiala, ki je namenjena za varno držanje žoge.Trmast posnetek pripisuje vašo golf torbo za lažji dostop.Kot nalašč tako za začetnike in izkušene igralce, to dobro, pomoč za usposabljanje orodje, ki bo izboljšala vašo igro.

Specifikacije:

Ime: Golf Žogo Pasu Vrečko

Material: Potapljanje Materiala

Funkcija: Lahko imajo 3 žogice za golf, lahko imajo 3 golf konice (kroglice in golf konice, ki niso vključene)

Seznam Vsebine:

1* Golf Žogo Pasu Vrečko

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zanesljiv in Udoben: Naše golf žogo pasu torba je oblikovana z visoko kakovostjo neopren material, ki je tako zanesljiv in trajen.Svojo mehko in gladko teksturo se počuti udobno na dotik, in elastični design lahko varno imajo do 3 žogice za golf.Uživajte golf z izboljšano udobje po zaslugi naše vrhunske izdelave.

2.Edinstven Design: S a trmast posnetek, ta golf žogo pasu vrečko lahko sprejme in distribucijo do tri žogice za golf (ne vključuje kroglice ali zatiči), za lažji dostop na tečaj.Posnetek design omogoča enostavno obrabe in odstranite vrečko, in lahko tudi povežete vašo golf torbo ali pasu za dodatno udobje.

3.Enostaven za Uporabo: Vaša idealna golf kolega, ta pas vrečko prilagaja 3 kroglice, tako začetniki se lahko osredotoči na usposabljanje brez pogoste žogo polnjenje.Ergonomsko in priročno, je posnetke na vaš pas in ne moti gugalnice.

4.Super Darila: Ta golf žogo pasu vreča je namenjena za ljubitelje golfa, ali so začetniki ali veteran igralce golfa.To lahko imajo do tri golf žogice in je elastičnim trakom na zunaj, da varno drugih orodij.Ta vreča je tudi odlična ideja za darilo za družino in prijatelje, ki radi golf.

5.Velika Pomoč za Usposabljanje: Ta golf žogo pasu torba je idealna izbira za začetnike in profesionalne igralce, ki želijo izboljšati svoje spretnosti.Uporabite ga lahko kot dober pomoči za usposabljanje orodje v igrišča za golf, klubi, parki, dvorišča, in na drugih mestih.

sku - w12804

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: