Motorno kolo Tank Nalepke, 3D Fishbone Pad Nalepke Nalepke Motocikla Samolepilni Zaščitnik Primeru Dirke Pribor Univerzalni Fit

€4.13 €8.26

Motorno kolo Tank Nalepke, 3D Fishbone Pad Nalepke Nalepke Motocikla Samolepilni Zaščitnik Primeru Dirke Pribor Univerzalni Fit

0
(0 Mnenja Strank)
  • Postavka Višina - 0.5cm
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta - Nalepke & Nalepke
  • Postavka Dolžina - 26cm
  • Element Širina - 16cm
  • Element Teža - 53g
  • Posebne Funkcije - Motorno Kolo Nalepke Nalepke
  • Vrsta Materiala - Gume

Bullet Poi nts:

1. Dobro zaščiteni: Izdelane iz visoko kakovostnih in lahka guma materiala, ti tank blazine za motorna kolesa so izdelana, da se tesno prilegajo površini goriva rezervoar, ki zagotavlja največjo možno zaščito pred praskami in scuffs.

2. Moč vaše vožnjo: Uvajanje tank blazine za motorna kolesa, featuring fishbone vzorec načrta, ki je dinamično in posameznika, ki se zgleduje po hitrosti in moči vaš vožnjo, ki omogoča, da pokažejo svoj edinstven slog, ki je na cesti.

3. 3D tehnologija: Sprejetjem 3D tridimenzionalne tehnologije, naš tank blazine za motorna kolesa povečanje vizualni učinek in dotik, pritegniti pozornost s kul design, ki bo vaš jahanje bolj svež in lep.

4. Tekmo različnih barv: Povečanje vaš motocikel v slogu z naše tank blazine, ki zagotavljajo različnih barv med katerimi lahko izbirate, kot so rdeča, modra, črna, itd.Več barv vam omogočajo, da se ujemajo različne barve glede na vaše želje, da svoje kolo edinstven pogled na cesti.

5. Ni potrebna orodja: pospešiti vaš motocikel z našo tank blazine, ki so enostavne za namestitev brez uporabe orodja - preprosto čiščenje rezervoarja površine, olupimo nosilnega papirja, in držijo blazine s priročno in hitro lepljivo lepilo!

Opis:

Nadgradnjo vaše učinkovitosti goriv z našo tank protector ploščica.Sprejema 3D tehnologijo, to ni enostavno odpadejo.V fishbone nalepka modela je tako stilsko in lepilo.Izberite iz različnih barv, ki se ujemajo z vašim kolesom.Pritisnite in namesti brez orodja.

Lastnosti:

1. Ime izdelka: motorno kolo okrasni dodatki

2. Teža izdelka: 53

3. Velikost izdelka: 26*16*0.5 cm

4. Izdelek material: guma

Seznam Izdelkov:

Motorno Kolo Rezervoar Za Nalepke *1

Obvestilo:

1. Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

sku - w12030

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

0 Ocene

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: