Vodna Ptica, Piščalka Mala Glasbila Igrače Otroke Zgodaj Izobraževalne Igrače Pogodbenice Prednost Darilo Za Rojstni Dan

  • Doma
  • Ekipni Športi
  • Vodna Ptica, Piščalka Mala Glasbila Igrače Otroke Zgodaj Izobraževalne Igrače Pogodbenice Prednost Darilo Za Rojstni Dan

€2.85 €5.82

Vodna Ptica, Piščalka Mala Glasbila Igrače Otroke Zgodaj Izobraževalne Igrače Pogodbenice Prednost Darilo Za Rojstni Dan

5
(1 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Bullet Točk:

1.Ljubek Ptic Piščalka: Izkušnje vsestranskost naše Ptica Vode Piščalke s čisto, čist in glasen zvok, brez dodajanja vode, in jasno, živahno in prijetno ptičje klic s dodane vode.Uživajo sladko, realni ptica piščalka kadarkoli in kjerkoli.

2.Odlična Kakovost: Izdelani z visoko kakovostjo ABS, ti ptica vode piščalke pohvali odlično življenjsko dobo in moč.Z izjemno artisanship, oni so zelo odporni na poškodbe in prinese kanček prefinjenosti vaše okolice.

3.Dekorativne in Čudovit: Ta ljubek ptic vode piščalke so ne le zabavno igrati, ampak tudi dodate dotik čar vaše hiše.Svoj lep videz in živahne barve naredite svojo sobo, polno liveliness in veselje.

4.Vzgoja Mladih Skladateljev: Za piha v naših Ptic Vode Piščalke, otroci dobite okus za glasbo sestava in melodijo odločanja, ki izhaja v razvoju svoj glasbeni potencial in kreativnost.Zabavno način, da se naučijo, ti piščalka igrače za otroke, ki izžarevajo realne pesmi ptic in živahne barve na ogenj svoje radovednosti.

5.Zanimivo Prostem Igrače: Get vključeni otroci in mladoletniki s te edinstvene ptica vode piščalke.Ti zagotavljajo ure in ure zabave, medtem ko je poučevanje različnih piščalka tehnike za prilagajanje vodne gladine in piha moč.Hit za šolo nagrade, stranka podpira, in rojstni dan darila.

Uživati igranje s to Ptico Piščalka Igrače izdelane z odlično izdelave, ki se lahko igra na dva načina.Ne samo, da je zabavno igrati, to tudi naredi za super ideja za darilo ali se lahko uporabljajo za dekoriranje hišo.

Ime izdelka: habitati vodnih ptic, sklenjeni piščalka

Izdelek material: ABS

Velikost izdelka: (pribl.)9.5*6*6 cm/3.74*2.36*2.36 cm

Izdelek barva: rumena, roza, modro nebo

Seznam Vsebine:

1* Ptica Vode Piščalke

1* Vrvica za opaljivanje tega

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

sku - w11773

Shape
Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek sme zapustiti pregled.

1 Ocene

Ocenjeno
2024-01-07

Naročnik

Zelo lepo igrača za ceno. Zelo hitra dostava..

Sorodni izdelki

Stranke izberejo tudi: