Redno spremljajte obvestila izvajalcev

Dela v sklopu projekta Gorki2 se nadaljujejo. Trenutno na gradbiščih potekajo vsa potrebna pripravljalna dela za asfaltiranje na tistih odsekih, ki so še v makadamski izvedbi. Pričetek asfaltiranja z grobim asfaltom na omenjenih odsekih je planirano v zadnjih dneh februarja, priprave za asfaltiranje na ulicah, kjer je že izveden grobi asfalt, pa v drugu polovici meseca marca. 

Vse občane, ki živijo na območju urejanja, ali imajo na tem območju kakršnekoli opravke prosimo, da redno spremljajo obvestila izvajalcev. Ti so namreč obvezani prebivalce območij urejanja obvestiti o načrtovanih posegih v prihajajočem obdobju. Tudi o vseh morebitnih zaporah cest, ki so nujne v času asfaltiranja  ter morebitnih spremenjenih prometnih signalizacij. Zapore in delne zapore cest bodo ustrezno označene, voznike pa tudi v imenu izvajalcev naprošamo za strpnost in upoštevanje prometne signalizacije na gradbiščih, k spoštovanju varnostnih ukrepov za gibanje na območjih urejanja. Do dokončne ureditve so to namreč območja gradbišč.

Zapore cest so aktualizirane tudi na spletnem mestu Mestne občine Kranj, in sicer https://ceste.kranj.si, kjer lahko preverite kdaj bodo v vaši bližini ceste in dostopi do domov zaprti zato, da boste lahko še pravočasno prilagodili vaše potovalne smeri.

Zahvaljujemo se vam za strpnost.